EL RESTAURANT

Al nostre restaurant podreu gaudir de productes de la terra cuinats com a casa i amb tocs d'autor i una carta de vins on hi trobareu una amplia varietat de referències de les principals denominacions d'origen amb atenció especial a la Terra Alta.

Horari

OBERT DILLUNS, DIMARTS, DIJOUS, DIVENDRES, DISSABTE I DIUMENGE OBERTS AL MIGDIA DE 13.00 A 15.30H
DIJOUS, DIVENDRES I DISSABTE DE 20.00 A 22.30 H
DIMECRES TANCAT PER DESCANS

Fotografia... Fotografia... Fotografia... Fotografia...

La carta

Els caps de semana podreu gaudir de la nostra carta elaborada minuciosament i respectant els productes que ens proporciona la nostra terra. El nostre xef, combina la tradició amb la innovació.

Els menús

A part de la nostra carta, per a que us sigui més fàcil escollir hem preparat un seguit de menús pensats per a que pugeu gaudir del nostre restaurant disposant d'un pressupost tancat i ajustat a les vostres necessitats.

Si sou un grup i els menús que us proposem no s'ajusten al que esteu cercant, contacteu amb nosaltres i us farem una proposta personalitzada.

MENÚ ROSAE

Es composa de 4 primers i 4 segons i postres a escollir. El menú de cada dia, de dilluns a divendres al migdia (dimcres tancat)
Preu: 13.00€

MENÚ 1907

Degustareu 3 entrants a compartir i escollireu el segon plat i el postre, tot acompanyat de vins DO Terra Alta. El menú que podeu degustar els caps de setmana a casa nostra. Tant al migdia com a la nit.
Preu: 24.00€

MENÚ DEGUSTACIÓ

Aquest menú es composa dels productes que ens ofereix el mercat i la temporada. Diferents plats que podeu degustar en cap de setmana i prèvia reserva acompanyats de vins DO Terra Alta.
Preu: 45.00€

ALTRES MENÚS

Si heu de celebrar algún esdeveniment familiar, privat o d’amics, si us plau contacteu-nos i us farem arribar la proposta que més s’adapti a vosaltres.

Telèfons

977 473 664 609 155 077