new open source template site

HabitacióClavell

Orientada al sud, ofereix la calidesa del sol a l'hivern i la fresca del Garbí a l'estiu, combinats amb els tons verds, el rosa suau de les seves parets i la noblesa del moble antic treballat acuradament.

new open source template site

HabitacióEspígol

Orientada al sud i al nord-oest, cal destacar les vistes a la piscina, al jardí de la casa i a la serralada de Els Ports. L'habitació, de grans dimensions, disposa de dues saletes d'estar, una d'elles amb una chaise-longue, mobles amb un exquisit treball de marqueteria i grans cortinatges que atorguen a tot el conjunt un aire romàntic i inovidable.

new open source template site

Sala Noble

Paper daurat, pintures modernistes, mobles isabelins... Tot conservat des de finals del XIX, ara és la tercera sala del restaurant, reservada per a ocasions especials.

new open source template site

HabitacióFalguera

Habitació que, malgrat el pas dels anys, ha conservat l'estructura senyorial amb càmera i recàmera separades per una porta corredora imitant el treball dels antics palauets francesos. Cal destacar també, el paper pintat de les parets, comprat a París l'any 1885, i la seva sala de bany on hi trobem una autèntica banyera amb potes.

new open source template site

Sala de les Voltes

Presidida per dues voltes de carreu i decorada amb pintures al fresc, era l'antiga sala de música i despatx de la casa. Ara és la sala d'estar de l'Hotel.

new open source template site

HabitacióGessamí

Turquesa passió a les parets, balcó a la façana principal de la casa, sala de bany amb banyera de nacre, aixetes amb bany d'or i una pica en forma de petxina són algunes de les característiques que ofereix aquesta habitació.

new open source template site

Casa Ceremines Recepció

Al centre de la casa, iluminada pel vitrall modernista de la porta principal i protegida per la gran volta, tenim la recepció des d'on neix l'escala que dona accès a les habitacions i la Sala Noble.

new open source template site

HabitacióLilà

Habitació molt acollidora, amb mobles de l'època modernista que destaquen per la noblesa de la fusta, treballada seguint les formes dels detalls vegetals característics de l'arquitectura d'Antoni Gaudí i els seus deixebles.

new open source template site

HabitacióTarongina

L'atreviment del roig i daurat de les parets contrasta amb el moble pintat de negre seguint la moda isabelina, fruit d'una laboriosa tasca de restauració per mans expertes.

Novetats

Oferim la possibilitat de que pugueu fer el vostre reportatge fotogràfic a Casa Ceremines!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres...

2020 RECONOCIMIENTO A LA EXCELENCIA DetectaHotel
10 Valorado por los clientes

Com arribar a Casa Ceremines